Nanchang Weitai Industrial Co., ltd Ngliputi area seluas 5.000 meter persegi, perusahaan kasebut dununge ing Nanchang, Provinsi Jiangxi, China. Wis luwih saka 15 taun diprodhuksi sandhangan, We ngrancang, ngrembaka, produksi lan adol macem-macem jinis pria. Wanita lan Busana Bocah-bocah, umume nggawe klambi Polo, kaos, bulu pullover Hood, Celana. Jaket, Klambi Aktif, Tops, Sweater, jeroan

maca liyane